Houzing vloer en interieur - Edwin en Inge

Meer dan een kopje koffie

Bij Houzing vloer en interieur helpen we je graag om de juiste keuze te maken voor jouw interieur. Daarbij staan persoonlijk contact en korte lijnen hoog in het vaandel. Een open en eerlijke communicatie zorgen voor een prachtig eindresultaat: van professioneel advies tot een vakkundige realisatie. In een informele sfeer in onze showroom nemen wij dan ook graag de tijd om samen tot de beste keuze te komen die bij jou en je woonsituatie past.

Showroom

We ontvangen je graag in onze prachtige showroom in Groesbeek, waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. In een informele sfeer nemen wij onder het genot van een bak lekkere koffie graag de tijd voor je om samen jouw interieurwensen te bespreken. Ons deskundig en enthousiast team staat altijd te popelen om aan de slag te gaan!

Houzing vloer en interieur - Showroom koffie
Houzing vloer en interieur - Showroom vloeren
Houzing vloer en interieur - Showroom overleg

Meten en montage

De vakspecialisten van Houzing vloer en interieur hebben jarenlange ervaring met het leggen en inmeten van de meest uiteenlopende vloeren. Elke vloer heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Daarbij zijn de ruimte waar de vloer komt te liggen en de ondergrond van belang. Een specialistisch en eerlijk advies draagt bij aan de levensduur van de vloer in elke woon- of werksituatie.

Bij een aankoop van een vloer zullen we altijd de situatie ter plekke beoordelen en bekijken wat nodig is om de basis voor je nieuwe vloer optimaal te krijgen. Een juiste inmeting voorkomt dat je vloerdelen tekort komt of juist meer inkoopt dan nodig is. Ook op het gebied van raamdecoratie zullen onze vakspecialisten komen inmeten. Zo weet je zeker dat het juist kan worden gemonteerd.

Houzing vloer en interieur - Service Edwin
Houzing vloer en interieur - CBW Garantie

Garantie

Houzing vloer en interieur is een CBW-erkende woonwinkel. Dit biedt veel voordelen, maar vooral: meer zekerheid voor jou als consument. Extra productgarantie op je aankoop, een veilige aanbetalingsregeling en een onpartijdige klachtenafhandeling zijn gegarandeerd door deze certificering.

Persoonlijk en eerlijk advies, daar houden wij van!

Persoonlijk en eerlijk advies, daar houden wij van!

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak