Breng sfeer in huis met interieur

Naast de verkoop en montage van o.a. PVC vloeren, vinyl, laminaat en vloerbedekking kun je bij ons ook terecht voor kleinmeubelen en super tof behang. Daarnaast helpt onze styliste je graag met de inrichting en aankleding van je woning of bedrijfspand door middel van kleuradviezen en moodboards. In onze speciaalzaak in Groesbeek ontvangen wij je graag voor een bak koffie en een bezoek aan onze showroom. Ons ervaren team adviseert je graag!

Wist je dat?

Wij zijn official dealer van Keijser&Co. Zij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 18 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen.

Persoonlijk en eerlijk advies, daar houden wij van!

Persoonlijk en eerlijk advies, daar houden wij van!

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Eigen interieurstyliste in huis

Weet je niet goed welke stijl je in je woning of bedrijfsruimte moet doorvoeren? Dat is begrijpelijk! Het is namelijk best moeilijk om verschillende ideeën samen te brengen tot één geheel. Bij Houzing vloer en interieur hebben we een eigen interieurstyliste in huis die je graag helpt bij het (her)inrichten van jouw huis of bedrijf.

Onze styliste streeft altijd naar een perfect totaalplaatje. Van kleurbepaling en een mooi behang tot luxe woonaccessoires of een prachtig boeket van zijden bloemen op maat. Door middel van een moodboard of professionele 3D-tekening brengen wij het totaalconcept voor je in beeld. Inge komt graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek om direct een goed beeld te krijgen van de betreffende ruimte(s).

Houzing vloer en interieur - Inge Sengers